top of page

FIND RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF DIG
- I KØBENHAVN

Genkender du situationen: du har haft en skøn tur i biografen, på museum eller måske i Tivoli, og vil gerne finde en restaurant i nærheden. Eftersøgningen går i gang, men der er fuldt booket alle steder - hvad gør du?

Med FirstServed app’en kan du nemt finde restauranter i nærheden af dig, med ledige borde i dag.

download-on-the-app-store-apple.png

LÆS MERE OM RESTAURANTERNE OG BOOK BORD I VORES APP

First Served google play

RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF TIVOLI

I FirstServed app’en finder du flere gode restauranter i Indre By og i nærheden af Tivoli. Prøv fx THEO eller NORRLYST - de er søskenderestauranter og begge anerkendte for deres høje kvalitet til en overskuelig pris. Temaet er nordisk i både mad og stil. Drømmer du om den originale danske madoplevelse med smørrebrød, øl og snaps, kan vi varmt anbefale KRONBORG, som du finder i en stemningsfuld kælder på Brolæggerstræde. Lokalerne her oser af dansk hygge.

RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF NØRREBROS TEATER

Nørrebro er fyldt med gode spisesteder. Skal du en tur i teateret på enten Nørrebros Teater eller Blaagaard Teater, og søger en restaurant i nærheden - så har vi flere muligheder til dig: SAFARI i Baggesensgade er en hyggelig, intim og uformel restaurant. Her får du 8 retter serveret family style med en priser i den lave ende trods råvarer af høj kvalitet.

 

Er du mere til det italienske, kan vi anbefale CICCHETTI på Nørrebrogade. Her får du et lækkert udvalg af antipasti, som også kan serveres som deleretter. Hertil altid et bredt udvalg af gode vine. Cicchettis køkken er klassisk italiensk i moderne rammer, hvor du er omgivet af smukke farver. Er du mere til pasta-udgaven af det italienske køkken, har vi BAR PASTA, som er lokaliseret to steder på Nørrebro. Her finder du både antipasti, lækre pastaretter kreeret fra bunden samt dolce at slutte af på.

FirstServed appen

RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF SMK

Har du tilbragt en formiddag i kunstens tegn på SMK, er vi igen behjælpelige, hvis frokostsulten spontant melder sig. Åben vores kort i app’en og find restauranter i nærheden af SMK. Kigger du mod Østerbro har vi LE LAC, der serverer sublim fransk mad til både frokost og aften. Deres menu skifter jævnligt, så der altid er nye smagsoplevelser at komme efter. Går du mod vest, ligger der flere restauranter i nærheden af Nørreport, som serverer frokost. Prøv fx SELMA der har smukke æstetiske anretninger, der smager lige så godt, som det ser ud.

RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF VEGA

Skal du til koncert har Vesterbro heldigvis et bredt udvalg af restauranter i nærheden af Vega. Restauranter i Kødbyen er et godt bud, da der er noget for enhver. For mere inspiration til restauranter i Kødbyen, kan du læse vores tidligere post HER.

Bevæger du dig ud af Kødbyen, kan vi anbefale SANCHEZ på Vesterbrogade i tæt gåafstand til Vega. Her kan du passende varme op med en drink eller to og smage Sanchez’ autentiske mexicanske retter.

RESTAURANTER I NÆRHEDEN AF DET NY TEATER

I nærheden af Det Ny Teater på Vesterbro finder du et hav af gode spisesteder. Vores favoritter kommer her:

MES kredser om de nordiske smage med inspiration fra det franske gourmet-køkken. Mes eksperimenterer med de lokale råvarer i sæson og serverer altid smagfulde og æstetiske tallerkener.

I Latinerkvarteret på Frederiksberg finder du MÊLÉE. En klassisk bistro der serverer rustikke og ærlige retter baseret på kærligheden til det franske landkøkken.

I nærheden af teatret ligger også ANARKI. En små-rebelsk bistro uden dogmer og regler. De serverer retter med inspiration fra alle verdens hjørner med den gode smag tilfælles.

Listens sidste restaurant i nærheden af Det Ny Teater er SALON 39, der tilbereder klassisk, fransk mad af danske råvarer i sæson. Salon 39 er perfekt for dig, der gerne nyder cocktails såvel som vin til jeres middag.

bottom of page