top of page

HVOR SKAL MAN SPISE I KØDBYEN I KØBENHAVN?

Der er masser af gode grunde til at københavnere og turister valfarter til Kødbyen i København. Foruden den cool industrielle arkitektur og den centrale placering på smarte Vesterbro, har Kødbyen oplevet en sand invasion af restauranter, barer, caféer og natklubber over det seneste årti. Selvom det er et relativt lille område, sammenlignet med “kødbyerne” i London og New York, så kan Kødbyen i København bryste sig af mange gode restauranter. Vi anbefaler herunder 10 gode restauranter i Kødbyen i en vilkårlig rækkefølge.

I vores app kan du læse mere om restauranter i København og finde restauranter med ledige borde i dag. Den er gratis at bruge og kræver intet login. Velbekomme 🍽

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
Fiskebaren, Restaurant i Kødbyen

KØDBYENS FISKEBAR
Kødbyens måske bedste restaurant. Denne fiskerestaurant er ikke blot en af de mest populære og velbesøgte restauranter i Kødbyen, men rangerer højt på listen over de bedste restauranter i København. Dertil har de et fantastisk stort udeområde.

 

PATÉ PATÉ 
Paté Paté er ejet af Husted vin, og er derfor både restaurant og vinbar. Maden er god og priserne yderst fornuftige. Vær forberedt på en fuld restaurant hvor stemningen altid er i top.

 
MOTHER
Denne institution i Kødbyen var en at de første restauranter der åbnede her. Og her har bogstavelig talt været fyldt lige siden. Pizzaerne er lækre, men vi vil også anbefale deres weekend brunch. Mother har aldrig skuffet. Undtagen når vi ikke har kunnet få bord.
 


CAMINO
En ildbaseret restaurant, med en forkærlighed for det spansk-franske køkken. Her kan du få snacks, hovedretter samt større deleretter. Dertil et stort udvalg af cocktails - et godt bud på en restaurant, hvis du skal have god stemning inden en videre tur ud i bylivet.
 


GORILLA
En stemningsfuld restaurant med livlig atmosfære, som de selv beskriver det. Spiser du din middag her i weekenden, behøver du faktisk ikke at bevæge dig videre, da den ene ende af restauranten omformeres til dansegulv i de sene timer. Der er masser af god stemning og gode drinks i glas og kander på Gorilla.
 


MASSERIA

Er du vild med pasta, skal du besøge Masseria. Her har de specialiseret sig i frisk pasta og den kommer i flere delikate udgaver. De kunne dog ikke modstå at lave et udvalg af lækre forretter og hovedretter antipasti style, så der er noget for enhver. Del mere for at smage mere! Retterne kommer efterhånden som de er klar. Nyd din middag i omgivelser der omfavner både den danske og den italiensk hygge.

 


FLEISH

På restaurant Fleisch i Kødbyen gives der masser af plads til de store armbevægelser. De leger med kogekunstens gamle kendinge og over hele menukortet gælder det: Maden er enkel, anretningerne er rustikke, og de sætter en ære i at putte dét på tallerkenen, som de selv synes smager godt. De har åbent til både frokos og aften. Frokosten er dedikeret til Kødbyens smørrebrødstraditioner. Her kommer delikatesser og pålæg til sin ret i en kødfuld mundfuld. Uden dikkedarer men med masser af smag. Leder du efter frokostrestauranter på Vesterbro, kan du læse vores tidligere blogpost her.

 


CHICKY GRILL
Chicky Grill serverer dansk comfort food i store portioner til små priser. Denne lille biks har ligget på Halmtorvet siden 1978, og det kan mærkes, når du træder indenfor. Stedet har en unik, gammeldags følelse, og maden er, hvad man kan forvente at få hos mormor: stegt flæsk, fiskefilet, kartofler med brun sovs og biksemad. De har ingen hjemmeside, så tag forbi og nap et bord.

ÅBEN

ÅBEN Bryggeri, Bar & Restaurant er beliggende i den brune del af Kødbyen. Øllen bliver brygget på bryggeriet lige bag baren. Når øllet er færdigt, flyder det direkte til en af ​​de 14 tanke, der hænger fra taget og ind i dit glas. Så frisk som den bliver. Som gæst spiser og drikker du ind imellem og under store beholdere med øl, mens du har fuld udsyn over køkkenet og bryggeriet. Hver torsdag-lørdag kan du nyde mad fra udvalgte POP UP restauranter. Hold derfor øje løbende med event og menu. Køkkenet er åbent fra 17.30-22.00.

GAZA GRILL

Hos Gaza Grill finder du en stort à la carte menu bestående af økologiske, arabiske retter. Vi ved af erfaring, at det kan være svært at vælge imellem alle de lækre muligheder på kortet og det er derfor perfekt at dele family style, så I kan smage jer igennem flere retter sammen. Hyggelig stemning og god betjening. I weekenderne kan du forvente DJ’s som leverer god musik til dit måltid: soul, funk, bellydance disko og en snært af ørkenklima.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app her:

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page