top of page

HVOR SKAL MAN SPISE I KØDBYEN I KØBENHAVN?

Tag i Kødbyen en sommerdag og du er ikke længere et sekund i tvivl om, hvad der er Københavns nye turist-centrum.
 
Der er masser af gode grunde til at turister valfarter hertil. Foruden den cool industrielle arkitektur og den centrale placering på smarte Vesterbro, har Kødbyen oplevet en sand invasion af restauranter, barer, caféer og natklubber over det seneste årti.  
 
Selvom det er et relativt lille område, sammenlignet med “kødbyerne” i London og New York, så kan Kødbyen i København bryste sig af mange gode restauranter. Og (delvist) grundet alle turisterne er de fleste altid temmelig fyldte. 
 
Så tænker du nok, at turistede områder altid har en tendens til at tiltrække dårlige restauranter, med mindre fokus på maden og servicen, der kun er ude på at snyde sultne turister der ikke har gjort deres hjemmearbejde ordentligt.
 
Bare rolig, denne tendens har ikke ramt Kødbyen. Så hvis du skal ud at spise i København, kan du roligt tage en tur i Kødbyen. Vi giver herunder en kort beskrivelse af nogle af de restauranter i Kødbyen, som vi kan anbefale. 

Vil du have et hurtigt overblik over populære restauranter i København, så download vores app - den er gratis at bruge og kræver intet login.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
Fiskebaren Kødbyen København.jpg

KØDBYENS FISKEBAR
Kødbyens måske bedste restaurant. Denne fiskerestaurant er ikke blot en af de mest populære og velbesøgte restauranter i Kødbyen, men rangerer højt på listen over de bedste restauranter i København. Dertil har de et fantastisk stort udeområde.

 
PATÉ PATÉ 
Paté Paté er ejet af Husted vin, og er derfor både restaurant og vinbar. Maden er god og priserne yderst fornuftige. Vær forberedt på en fuld restaurant hvor stemningen altid er i top.

 
MOTHER
Denne institution i Kødbyen var en at de første restauranter der åbnede her. Og her har bogstavelig talt været fyldt lige siden. Pizzaerne er lækre, men vi vil også anbefale deres weekend brunch. Mother har aldrig skuffet. Undtagen når vi ikke har kunnet få bord.

 


CAMINO
En ildbaseret restaurant, med en forkærlighed for det spansk-franske køkken. Her kan du få snacks, hovedretter samt større deleretter. Dertil et stort udvalg af cocktails - et godt bud på en restaurant, hvis du skal have god stemning inden en videre tur ud i bylivet.

 


GORILLA
En stemningsfuld restaurant med livlig atmosfære, som de selv beskriver det. Spiser du din middag her i weekenden, behøver du faktisk ikke at bevæge dig videre, da den ene ende af restauranten omformeres til dansegulv i de sene timer. Der er masser af god stemning og gode drinks i glas og kander på Gorilla.

 


MANGAL

Hos Restaurant Mangal har de ét mål: at redefinere forståelsen af det tyrkiske køkken i Skandinavien. De har taget varmen og mangfoldigheden fra Istanbul og kombineret med den rå og upolerede stemning i Kødbyen. Tilsammen skaber det en helt ny og varm spiseoplevelse i København. Hos Restaurant Mangal kombinerer de gamle klassiske opskrifter og teknikker med moderne versioner med inspiration fra Skandinavien. Et livligt sted med cocktails og til tider live musik. 

 


FLEISH

På restaurant Fleisch i Kødbyen gives der masser af plads til de store armbevægelser. De leger med kogekunstens gamle kendinge og over hele menukortet gælder det: Maden er enkel, anretningerne er rustikke, og de sætter en ære i at putte dét på tallerkenen, som de selv synes smager godt. De har åbent til både frokos og aften. Frokosten er dedikeret til Kødbyens smørrebrødstraditioner. Her kommer delikatesser og pålæg til sin ret i en kødfuld mundfuld. Uden dikkedarer men med masser af smag. Leder du efter frokostrestauranter på Vesterbro, kan du læse vores tidligere blogpost her.

 


CHICKY GRILL
Chicky Grill serverer dansk comfort food i store portioner til små priser. Denne lille biks har ligget på Halmtorvet siden 1978, og det kan mærkes, når du træder indenfor. Stedet har en unik, gammeldags følelse, og maden er, hvad man kan forvente at få hos mormor: stegt flæsk, fiskefilet, kartofler med brun sovs og biksemad.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app her:

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page