top of page

DE BEDSTE RESTAURANTER I KØBENHAVN

FirstServed appen viser dig ledige borde i dag på nogle af de bedste restauranter i København. Er der fuldt booket på din yndlingsrestaurant? Så benyt vores venteliste og få besked hvis et bord bliver ledigt.

Kvaliteten på råvarerne, exceptionel service samt stemningsfulde smagsoplevelser i særklasse kendetegner vores udvalg af restauranter. Alle samarbejdspartnere er nøje udvalgt, så vi sikrer, at du får den bedste oplevelse. Derfor tør vi godt at sige, at vi har teamet op med nogle af de bedste restauranter i København. Vi arbejder dagligt på at rekruttere flere gode restauranter, så du kan opdage mere af, hvad den københavnske madscene har at byde på af spændende madoplevelser.

Nedenfor er et udsnit af vores restauranter.

Se alle restauranter. Hent den gratis app her.

First Served app store
First Served google play

GÅ PÅ OPDAGELSE I ALVERDENS KØKKENER

Er du på jagt efter Københavns bedste pasta? Eller sukker du efter østers og et glas iskoldt hvidvin? I vores app finder du en lang række køkkener, så du nemmere kan vælge en spontan madoplevelse efter dit humør.Med FirstServed kan du f.eks. finde ledige borde på de bedste italienske restauranter i København. Vi har samtidig et udvalg af bistroer og franske restauranter, blandt mange andre, hvor du kan nyde økologiske råvarer og udsøgte vine. FirstServed samarbejder også med en række internationale fusionskøkkener, hvor du med sikkerhed vil blive budt på nye smagsoplevelser.


GOD FROKOST I KØBENHAVN?

Der er mange gode restauranter i København, men det er ikke dem alle, der serverer frokost. Derfor har vi gjort det nemmere at finde en god frokost i København. Benyt filteret, når du bruger appen.


FLERE PRISKLASSER

Gode madoplevelser skal ikke blot være for de få. Derfor samarbejder vi med de bedste restauranter i København i forskellige prisklasser.


NOGET VI MANGLER?

Vil du anbefale en restaurant? Eller er du restauratør, der gerne vil med på rejsen? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi er altid på udkig efter nye samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde et stort udvalg af de bedste restauranter i København.

bottom of page