top of page

RESTAURANTER I KØBENHAVN DER HAR ÅBENT TIL FROKOST
- VESTERBRO, NØRREBRO & ØSTERBRO

Der er mange gode restauranter i København, men det er ikke dem alle, der serverer frokost. Derfor har vi gjort det nemmere for dig at finde en god frokost i København.

Om det er hverdag eller weekend, så er der masser af populære restauranter i København der står klar til at servere en god frokost til dig. Både det klassisk danske køkken med smørrebrød eller internationale køkkener med delikatesser fra alle verdenshjørner. Du kan vælge restauranter med à la carte eller lade dig forkæle med en flerretters frokostmenu.

Se her listen over 11 restauranter fra FirstServed, fordelt på Vesterbro, Nørrebro og Østerbro i København, der alle har åbent til frokost. Gør det endnu nemmere og download vores app, så kan du også se hvilke af disse restauranter, der har ledige borde i dag, og du kan se dem der er i nærheden af dig.

NØRREBRO

CAFÉ STADION
Dette er en lokal bar og restaurant på Nørrebro, hvor du kan nyde en lækker frokost, enten à la carte eller en fast menu. Menuen skifter så du kan roligt komme igen og igen. Om sommeren har Café Stadion et stort dejligt ude område, hvor du kan nyde din frokost.

BÆST
Forkæl dig selv med den mest velsmagende start på weekenden. Gå på opdagelse hos Bæst i deres økologiske brunch menu og oplev hele husets håndværk. Fra pølsemageri, mejeri samt bageri og naturligvis deres brændefyrede ovn. Et mindre a la carte kort og pizzaer er også tilgængelige.

OMAR
Endnu en velkendt og velbesøgt restaurant og bar på Nørrebro er Omar, og du kan også besøge dem til frokost. Her kan du vælge à la carte eller få 4 serveringer for 195 kr. Menuen skifter og retterne er inspireret fra hele verden.

GAARDEN & GADEN
I hverdagene har Gaarden & Gaden kun åben til aften, men lørdag og søndag har de også åbent for spisende gæster til brunch eller frokost fra 11-14.30. Her kan du få Eggs Royale, Croque Madame, østers og Bloody Marys og andre favorit brunch retter til din weekend.

 

FÅ EN OVERSIGT OVER ALLE RESTAURANTER DER HAR ÅBENT TIL FROKOST


 

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play

VESTERBRO

GEMINI
Den populære restaurant Gemini har heldigvis også åbent til frokost, fra 11.30-16.00 med sidste booking kl. 14.00. Her kan du nyde en 3 retters menu for 325 kr. eller du kan vælge à la carte. Gemini er nabo til Planetariet og du kan nyde din frokost med udsigt over Sankt Jørgens sø.

ITALO DISCO
På Italo Disco har de kun en frokostmulighed om lørdagen. Her serverer de en italiensk frokostmenu sammensat af køkkenet
til 285 kr. Det er også muligt at bestille à la carte. Nyd din lørdagsfrokost på denne populære restaurant på Vesterbro.

KØDBYENS FISKEBAR
Vilde fisk fanges fra små både om eftermiddagen og lander i køkkenet hos Fiskebaren morgenen efter. Skaldyr bliver håndplukket for deres velsmag og grøntsager er fra bio/øko gårde eller vildt voksende, i og uden for København. Alt på kortet er så bæredygtigt, som det kan fås og de serverer det alle ugens dage til både frokost og aften.

MES
Mandag til lørdag kan du få frokost hos Restaurant Mes fra 12-14.30. Her får du dansk gourmet mad med let inspiration fra det luksuriøse franske køkken. De tager udgangspunkt i danske og lokale råvarer. Grøntsager, fisk og kød er primært økologiske og bæredygtige.

SURT
Til frokost hos Surt kan du finde lækre italienske sandwiches og antipasti som fx. charcuterie, et bredt udvalg af oste eller deres håndhakkede oksetatar. Top det med en af deres lækre drinks, og få en perfekt frokost oplevelse. Kører fra 12-14.30.

 

FIND RESTAURANTER DER HAR LEDIGE BORDE I DAG


 

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play

ØSTERBRO

BISTRO LUPA
Fredag og lørdag kan du besøge Bistro Lupa til frokost indtil kl. 14.00. Her kan du vælge à la carte eller få en tre-retters oplevelse for 295 kr. Bistro Lupa er en del af The Ark Collection-restauranterne, som alle tager udgangspunkt i en plantebaseret kost af høj kvalitet samt omtanke for vores planet.

LE LAC
Hos Le Lac værner de om det traditionelle franske køkken og dets tilberedningsmetoder, men gør det i en moderne og nordisk kontekst. De har åbent for både frokost og aften. Menuen skifter jævnligt, så tag et kig på deres hjemmeside for mere info. Men du vil med stor garanti finde noget du kan lide.

bottom of page