top of page

SMØRREBRØDSRESTAURANTER
I KØBENHAVN

Det danske køkken er især populært for et stort udvalg af smørrebrød. Alle har sin egen favorit - skal det være karrysild, hønsesalat, kartoffelmaden, eller den helt store stjerneskud. Der findes et bredt udvalg af danske smørrebrøds klassikere som, hvis du spørger os, allerbedst nydes på en af de mange gode restauranter i København. Er du på udkig efter restauranter med god smørrebrød i København, så giver vi her vores bud på 10 gode restauranter, hvor du kan tage hen.

Smørrebrød, Restaurant Selma

1. SELMA
Rømersgade 20, 1362 København K
 
Selma er en moderne skandinavisk restaurant, hvor du finder smørrebrød i smukke anretninger samt andre nordiske retter. Deres menu er i konstant forandring, dynamisk og innovativ og med stærk fokus på sæsondrevne produkter. Nyd din smukke frokost med en dertilhørende øl fra Mikkeller.

Foto: @anderspihlolsen

2. BARR
Strandgade 93, 1401 København

Til huse i Nomas gamle lokaler på Christianshavn, finder du Barr med smuk nordisk indretning. De smukke omgivelser passer perfekt til de smukke og velsmagende retter. Er vejret til det, har de et stort udendørsområde i første række til vandet. Nyd udsigten, mens du nyder noget af det bedste mad, Danmark kan byde på, hvis du spørger os.

Smørrebrød, Restaurant Koefoed

3. KOEFOED
Landgreven 3, 1301 København K

Restaurant Koefoed er klassisk dansk køkken med inspiration fra Bornholm, som også kan ses i de hvide buer der præger indretningen. Til frokost kan du vælge mellem et bredt udvalg af klassisk dansk smørrebrød. Vælg dertil en af deres lækre snaps - spørg det kompetente personale, der kan guide dig til en smag der passer perfekt til dit valg af serveringer.

Foto: @oregongirl

4. ORANGERIET
Kronprinsessegade 13, 1306 København K


Orangeriet ligger i Kongens Have, omgivet af grønne træer og fuglesang. Der er en fantastisk udsigt fra Pavillonen, hvori du nyder din frokost, og hvis vejret er godt, kan du vælge at sidde i deres store gårdhave. De har et bredt udvalg af de klassiske smørrebrøds retter, ved siden af et udvalg af andre lækre frokostretter.

Smørrebrød, Restaurant Kronborg

5. KRONBORG
Brolæggerstræde 12, 1211 København K

Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Når du træder ned ad trapperne til Restaurant Kronborg mærker du straks den indbydende stemning. Det er en klassisk dansk restaurant, hvor de serverer smørrebrød med alt hvad hjertet begærer. 

6. PALÆGADE
Palægade 8, 1261 København K


Denne populære restaurant i indre by i København serverer klassiske dansk smørrebrød til frokost og ambitionerne er høje med mål om at være den bedste frokostrestaurant i København. Til frokost kan du vælge à la carte eller en fast menu for 495 kr.

Smørrebrød, Restaurant Norrlyst

7. NORRLYST
Kompagnistræde 8, 1208 København K


Restaurant Norrlyst har en vefortjent Bib Gourmand, og har på kort tid skabt en succesfuld og velbesøgt restaurant. De tilbyder frokost alle deres åbningsdage, hvor du kan vælge få smørrebrød udvalgt af kokken. Så finder du dig i det ubeslutsomme hjørne og vil overraskes, så skal du tage på Norrlyst.

 

8. LOLA
Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K


Tag til hyggelige Christianshavn og oplev restaurant Lola. Smukke omgivelser indenfor og deres have ved Volden er bestemt et besøg værd med masser af forskellige kroge med siddepladser. Vi vil anbefale dig at bestille en time på deres petanquebane før eller efter mad. De serverer klassisk dansk smørrebrød med et moderne twist.

Smørrebrød, Restaurant Schønnemann

9. SHØNNEMANN
Hauser Plads 16, 1127 København K
 
Her finder du en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant, der kun har åbent til frokost, og altså det perfekte sted til lidt frokost forkælelse. De har åbent fra 11:30-17:00 og frokosten serveres fra 11:30/12:00 til 14:00 eller fra 14:15-17:00. Skynd dig at book dit bord, det kan være svært at få plads her.

Foto: @chefmimichelin

10. FASANGÅRDEN
Søndre Fasanvej 73, 2000 Frederiksberg

 
Nyd en gourmet oplevelse i smukke omgivelser på Fasangården i Frederiksberg Have. Fasangården serverer frokost som i de gamle dage. De serverer deres bud på smørrebrød og mere traditionelle retter, som de selv godt kan lide at spise. De har et udendørs område til de varme dage, hvor du kan nyde din frokost i grønne omgivelser trukket væk fra byens larm.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app.
Her kan du få mere inspiration til din næste restaurantoplevelse.
Vi viser den spontane restaurantgæst ledige borde på dagen.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page