top of page

10 GODE RESTAURANTER I KØBENHAVN HVOR DU KAN NYDE DIN PÅSKEFROKOST

Påsken nærmer sig, og traditionen tro kan det fejres med lækkert smørrebrød og dertilhørende snaps og øl eller hvad der passer til dit behov. Men hvor skal man spise sin påskefrokost i København? Det kan være svært at skabe sig et overblik over hvilke restauranter der serverer smørrebrød, som hører sig til en traditionel påskefrokost, og derfor har vi gjort det nemmere. Vi har lavet en liste, i en vilkårlig rækkefølge, med 10 gode restauranter i København, hvor du kan nyde din påskefrokost. Skynd dig at booke. Påsken er en populær tid og bordene bliver hurtigt booket. Bliver du forhindret på dagen, så husk at afmeld dit bord, så restauranten kan tilbyde det til andre gæster 🐣

LÆS MERE OM RESTAURANTERNE OG BOOK BORD I VORES APP

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play

Kronborg er ægte dansk hygge med klassiske smørrebrødsretter anrettet på dansk porcelæn. Årets påskefrokostmenu koster 449 kr. person og serveres til hele bordet af 3 omgange og deles familystyle. Den består af 7 anretninger samt ost med kompot. Seating i 3 timer - skynd dig at få booket dit påskebord.

På Frederikshave har de et mindre, men nøje udvalg af smørrebrød til frokost. Du kan vælge à la carte eller gå med deres ”Lidt af Hvert” som består af 6 små anretninger – sild, laks, rejer efterfulgt af hønsesalat, lunt kødelement samt 2 danske oste altsammen for 375 kr. Du kan med fordel nyde din påskefrokost i deres hyggelige gårdhave.

Kærligheden til Bornholm og de gode råvarer herfra er Koefoeds omdrejningspunkt i deres lækre serveringer som blandt andet består af dansk smørrebrød. De har ikke nogen menu dedikeret til påsken, men vi kan anbefale at vælge en af de to sammensatte menuer; Koefoeds Bornholmerplatte til 395 kr. eller deres Bornholmske smørrebrødsmenu som deles af hele bordet til 450 kr. per person. 130 kr. ekstra for tilvalg af oste eller dessert til begge menuer. De holder lukket søndag og mandag.

Til frokost serveres der moderne smørrebrød, på Norrlyst, som altid tager udgangspunkt i de råvarer, der er i sæson i den pågældende årstid, og retterne er i høj grad inspireret af naturen omkring os. Her har de et mindre men vel udvalgt sortiment af smørrebrød, som du kan vælge à la carte. Michelin anbefalet siden 2021.

De fire, små trin, der fører ned til Restaurant Schønnemann, er nok beskedne i afstand, men de fører dig tilbage til en svunden tid, hvor hjerteligt værtsskab og kvalitetsmad lavet fra bunden stadig gælder. Hos Schønnemann handler det om at hygge sig over smørrebrød af højeste kvalitet og velskænket øl, som man har gjort det i snart 150 år. Hjerteligt værtsskab og kvalitetsmad lavet fra bunden er udgangspunktet. De har et meget bredt udvalg af smørrebrød - hvor mange stykker skal man så vælge? I følge dem:
2 stykker for at lægge bunden
3 stykker for at blive mæt
4 stykker for at afslutte med et smil

Schønnemann restaurant

På Restaurant Palægade omfavner de traditionerne og minderne om det klassisk danske smørrebrød, samtidigt med at de byder innovative og kreative ideer velkommen.Vælg fra deres store à la carte menu eller gå med menuen for 495 kr. Her får du karrysild med æggesalat og karse, friteret skærisingfilet fra Kystfiskerne med rørt remoulade og citron, stegt Pariserbøf af oksekød fra Grambogård med klassisk garniture og til sidst en dessert fra vognen.

Selma er en moderne skandinavisk restaurant med udvalgte skandinaviske retter samt et bredt udvalg af danske smørrebrød. Retterne er smukt anrettet og smagen er af høj kvalitet. Dertil et nøje udvalgt øl menukort fra Mikkeller. Smørrebrød koster fra 125 til 190 kr. per styk.

På Lola kan du nyde klassisk dansk smørrebrød og velkendte lune frokostretter i let Lola-fortolkede udgaver med stor respekt for den danske arv - dansk smørrebrød med et twist. De synes f.eks. at vadouvan beriger silden, at den røgede ål har godt af et strøg af unagi og at rejerne får et løft af den forfriskende citrusaroma fra kaffir lime salt. De holder lukket søndag, mandag og tirsdag.

Restaurant Carl Nielsen er en lille, hyggelig københavnerrestaurant der emmer af historie. En Michelin anbefalet frokost restaurant med klassisk dansk smørrebrød serveret i smukke anretninger. De arbejder hver dag med hjemmelavet kvalitet og kærlighed til håndværket og ikke mindst nytænkning af det bedste fra det gode danske frokostbord.

Hos Orangeriet byder de velkommen i den smukke gamle havesal hele året. De ligger midt i byen, omgiver af grønne træer og fuglesang midt i Kongens Have. Udsigten til parken er fantastisk i al slags vejr, og når solen skinner er der naturligvis åbent på terrassen. De har et stort menukort til frokost bestående af klassiske danske smørrebrødsretter. De har lukket om søndagen.

bottom of page