top of page

20 RESTAURANTER I KØBENHAVN MED FANTASTISK UDEOMRÅDE OG UDESERVERING

Foråret er endelig kommet, og alle åbne pladser er godt fyldt op med solhungrende københavnere og turister, der nyder vejret. Men skal du ud at spise en middag, kan det nogen nogen gange være svært at finde et spisested i Køebenhavn med udeservering. Vi hjælper dig derfor lidt på vej med en liste herunder bestående af vores bud på 20 gode restauranter i København med udendørs siddepladser. Derudover kan du i vores app også søge på restauranter med udeområde - nemt ikke?
 

Download vores app her og find restauranter med udeservering

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
Fiskebaren, Kødbyen København.jpg

KØDBYENS FISKEBAR
Den måske mest populære restaurant i Kødbyen på Vesterbro. Ikke bare en legendarisk restaurant, men en restaurant med et stort og solbadet (selv om aftenen) udeområde midt i Kødbyen. Og hvis du er på udkig efter en fest, er du allerede midt i den.

 
BAR PASTA
Du finder Bar Pasta på to lokationer på Nørrebro - Griffenfeldsgade og Vedbækgade. Begge adresser er placeret med et stort udeområde, hvor du kan nyde den danske sommersol, mens du nyder et udvalg af deres lækre pastaretter og matchende vine.
 
LOLA
Tag til hyggelige Christianshavn og oplev en helt anden udendørs stemning på restaurant Lola. Deres have ved Volden er bestemt et besøg værd med masser af forskellige kroge med siddepladser. Vi vil anbefale dig at bestille en time på deres petanquebane før middag.

 
NORRLYST & GEMINI
Norrlyst og Gemini har samme ejere, og de har også begge et fantastisk udeområde. Norrlyst finder du i Strædet i Indre København - et hyggeligt udeområde midt i det pulserende byliv. Gemini er tilbagetrukket bag Planetariet med udsigt udover Skt. Jørgens Sø, hvis du ønsker at få et lille afbræk fra storbylivet. Du kan nyde både frokost og aftensmad begge steder.
 
BÆST
Udover at du på Bæst finder nogle af de bedste pizzaer i verden, finder du også en masse udendørs siddepladser. Placeringen er på en lukket vej med Empire biografen i den ende og den populære ølbar, Brus, lige overfor, hvilket giver en god, festlig stemning til din aften.

ITALO DISCO
Denne populære italienke restaurant ligger på Oehlenschlægergade 5. De har et mindre udeområde, så skynd dig og vær den første til at claime dit bord. Her finder du en fantastisk stemning og en mindeværdig madoplevelse.

 
FASANGÅRDEN
Nyd en nordisk gourmetoplevelse i smukke, historiske omgivelser på Fasangården i Frederiksberg Have. Deres udeområde åbner i maj, så det er nu du skal planlægge din næste tur.
 
FREDERIKS HAVE
På en stille sidegade til Smallegade på det centrale Frederiksberg, finder du hyggelige Frederikshave med en endnu hyggeligere gård med masser af siddepladser. Køkkenet er Skandinavisk og det er bestemt et besøg værd.
 
OMAR
Omar er en uformel og hyggelig lokal restaurant på Nørrebro. Den er meget vebesøgt og det kan være svært at få bord. De har heldigvis et masse udendørs pladser også, så tag et smut forbi og find dit bord.

POLLY

Med en hjørneplacering på Gammel Kongevej på Frederiksberg, fordobler den her fantastiske lille restaurant sin pladskapacitet, når vejret er godt. Klart et besøg værd. Både for maden, servicen og deres udeområde.  
 
GAARDEN & GADEN
Lad os komme tilbage ned på gadeniveau og give respekt til Gaarden & Gadens travle og larmende, men fantastiske udeområde midt på Nørrebrogade. Det perfekte sted til at suge lidt Nørrebro stemning til sig, mens man spiser og drikke godt.

Gården og Gaden udeområde.png

PATÉ PATÉ
En anden klassiker i Kødbyen, er Paté Paté og deres udeområde er klart værd at nævne. Det er stort og hyggeligt, og med restauranter til alle sider, finder du ikke meget mere liv og stemning end her. 

 

BABYLON

Livlig er også ordet når det kommer til Babylon. Ikke fordi den er omringet af andre restauranter. Faktisk er der overhovedet ingen andre steder i nærheden. Den livlige stemning skaber det altid velbesøgte sted selv, med deres store udeområde med udsigt over Peblinge Sø. Det bliver ikke meget bedre end det.
 

BARR
Til huse i Nomas gamle lokaler på Christianshavn, er Barr’s udeareal næsten lige så stort som indenfor. Og så sidder man tilmed i første række til vandet, mens du kan nyde noget af det bedste mad, Danmark kan byde på, hvis du spørger os. 


BREDO

Hvis du gerne vil blive på Nørrebro men finde noget lidt mere stille, er Bredo's udeområde lige noget for dig. Det betyder ikke, at du ikke får masser af liv og Nørrebro-stemning også her. For det gør du - og rigtig god mad og masser af vin på kortet.


STICKS’N’SUSHI TIVOLI HOTEL & TIVOLI HAVEN
Man kan ikke skrive om de bedste udeområder i København uden at nævne Sticks’n’Sushi’s to Tivoli restauranter - begge med tagterrasser. Den ene på 12. etage af Tivoli Hotel med en udsigt over byen i næsten alle retninger. Den anden i centrum med udsigt over Tivoli Haven til den ene side, og Hovedbanen til den anden. 
 
DUMPO
Dumpo på Vesterbro er en af ​​de nyere restauranter i byen og de blev hurtigt en af ​​de populære. De har en fantastisk udendørs område med masser af siddepladser vendt mod den populære og summende Sønder Boulevard.

YELLOW
På en sidegade til Nørrebrogade, finder du et fantastisk spot på Yellow, hvor du kan nyde aftensolen over en middag og drinks med gode venner. Når solen er gået ned, og vi nærmer os de sene aftentimer forvandler Yellow sig til en livlig cocktailbar.Har vi glemt nogle? Selvfølgelig. Men lad os endelig vide, og vi tilføjer dem til listen. Email os din favorit restaurant med et stort udendørs areal. Du kan fange os på mail@firstserved.dk

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page