top of page

11 RESTAURANTER I KØBENHAVN MED FANTASTISK UDEOMRÅDE

I et tidligere indlæg listede vi 5 tips op til at få et spontant bord på en fredag aften. Det første tip var at gå efter restauranter med et stort udeområde.

Som vi skrev i et tidligere post, var grunden til at opsøge restauranter med stort udeområde, at vi i Danmark aldrig er helt sikre på det gode vejr. Og derfor tør mange restauranter ikke tage chancen og reservere deres borde både ude og inde på samme tid. Det betyder at der sommeren igennem er gode chancer for et ledigt bord, selvom booking systemet siger fuldt booket.
 
Nu hvor vi har skrevet det, føler vi en vis forpligtelse til også at liste hvilke restauranter i København, der har et godt udeområde. Så værsgo, her er 10 gode bud. Der er selvfølgelig mange flere end dem. Men det er da noget at starte på...

Fiskebaren, Kødbyen København.jpg

Kødbyens Fiskebar
Ikke bare en legendarisk restaurant, men en restaurant med et stort og solbadet (selv om aftenen) udeområde midt i Kødbyen. Og hvis du er på udkig efter en fest, er du allerede midt i den.
 
Paté Paté
Nu hvor vi allerede er i Købbyen, er Paté Paté’s udeområde klart værd at nævne. Det er stort og hyggeligt, og med restauranter til alle sider, finder du ikke meget mere liv og stemning end her. 

 

Babylon

Livlig er også ordet når det kommer til Babylon. Ikke fordi den er omringet af andre restauranter. Faktisk er der overhovedet ingen andre steder i nærheden. Den livlige stemning skaber det altid velbesøgte sted selv, med deres store udeområde med udsigt over Peblinge Sø. Det bliver ikke meget bedre end det.
 

Barr
Til huse i Nomas gamle lokaler på Christianshavn, er Barr’s udeareal næsten lige så stort som indenfor. Og så sidder man tilmed i første række til vandet, mens du kan nyde noget af det bedste mad, Danmark kan byde på, hvis du spørger os. 
 
Lola
Hvis du søger en helt anden ude-stemning men vil gerne blive på Christianshavn, er Lola’s have på Volden et besøg værd. Vi vil anbefale dig at booke en time på deres petanque-bane inden middagen.
 
Sticks’n’Sushi Tivoli Hotel & Tivoli Haven
Man kan ikke skrive om de bedste udeområder i København uden at nævne Sticks’n’Sushi’s to Tivoli restauranter - begge med tagterrasser. Den ene på 12. etage af Tivoli Hotel med en udsigt over byen i næsten alle retninger. Den anden i centrum med udsigt over Tivoli Haven til den ene side, og Hovedbanen til den anden. 

Gården og Gaden udeområde.png

Gaarden & Gaden
Lad os komme tilbage ned på gadeniveau og give respekt til Gaarden & Gadens travle og larmende, men fantastiske udeområde midt på Nørrebrogade. Det perfekte sted til at suge lidt Nørrebro stemning til sig, mens man spiser og drikke godt. 
 
Café Stadion
Hvis du gerne vil blive på Nørrebro men finde noget lidt mere stille, er Café Stadions udeområde lige noget for dig. Det betyder ikke, at du ikke får masser af liv og Nørrebro-stemning også her. For det gør du - og rigtig god mad.    
 
Polly
Med en hjørneplacering på Gammel Kongevej på Frederiksberg, fordobler den her fantastiske lille restaurant sin pladskapacitet, når vejret er godt. Klart et besøg værd. Både for maden, servicen og deres udeområde.  
 
Sokkelund
Hvis Polly ligger lige tæt nok på grænsen til København, og du foretrækker trygge Frederiksberg, burde det ikke være nødvendigt at nævne Sokkelund. Men vi gør det alligevel, i tilfælde af at du skulle have glemt det her fantastiske brasserie med et kæmpe udeområde. Eller hvis du skulle være fra Kbh. og ikke så ofte kommer til inde Frederiksberg. I så fald burde du komme oftere, for at besøge Sokkelund.  
 
Dumpo
Sluttelig, fordi det er så fedt at se nye steder åbne i den her hårde tid for branchen, vil vi lige nævne Dumpo på Sønder Blvd. på Vesterbro. Vi har endnu ikke haft lejlighed til at besøge dem selv, så vi kan ikke sige noget om maden eller servicen. Men de har mange pladser udenfor, og mange solskinstimer. Og så er de allerede velbesøgt. Det er jo et godt tegn. 
 
Har vi glemt nogle? Selvfølgelig. Men lad os endelig vide, og vi tilføjer dem til listen. Email os din favorit restaurant med et stort udendørs areal. Du kan fange os på mail@firstserved.dk

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app her:

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page