

KADEAU




NORDISK
Wildersgade 10b, København, Danmark
Kadeau følger årets rytme og årstidernes cyklus. Køkkenet er regionalt, men alligevel inspireret af hele verden. De holder af traditionerne, men stræber efter at forny. De er ambitiøse og grundige, men vi vil altid være legesyge og på opdagelse. I vækstsæsonen arbejder de intensivt med naturens skiftende udbud og bevarer så meget som muligt i processen. De bevarer de naturlige ingredienser fra Bornholm, så de kan servere en lille smule af den bornholmske natur på deres tallerkener året rundt. De udforsker og udvikler konstant deres basis af ingredienser og teknikker, og de dyrker deres egne urter, grøntsager, frugter og bær og har et tæt samarbejde med deres leverandører.
"Vi dyrker, høster, bevarer, tjener og elsker, Bornholm".
Om lørdagen har de også åbent til frokost.
Kadeau, København, har 2 Michelin stjerner.
Fotos: Marie Louise Munkegaard