
HVOR SKAL DU SPISE NYTÅRSAFTEN?
Nytårsaften er den ene dag på året, som de fleste af os har planlagt lang tid i forvejen. Vi bevæger os derfor udover de spontane restaurantbesøg, i dette blogpost, for at give jer tips til at finde et bord til nytår. Mange restauranter er allerede fuldt booket, men hvis du stadig ikke har planlagt din aften, har du her 10 bud på restauranter, der har kreeret lækre nytårsmenuer, så du kan nyde din aften og blive forkælet på bedste vis.
Udskyd juleplanlægningen et par dage og brug i stedet lidt tid på at sikre dig et bord på en af de mange gode restauranter, der har åbent Nytårsaften. Når den er klaret, skal du bare have købt noget lækkert alkohol til efterfesten, og så er nytårsaften på plads. De fleste restauranter lukker omkring kl. 23, så du skal fejre midnat i privaten eller ude i byen. Men vi lover dig, der er en masse lækre nytårsmenuer derude, der kan give dig en god start på årets sidste aften.
Men helt seriøst, du skal skynde dig. Vi er nemlig ikke de eneste der har fået den idé, hvorfor mange steder allerede melder fuldt booket. Men du har heldet med dig, for vi har udført lidt detektivarbejde og fundet 10 gode restauranter, der stadig har ledige borde. Vi har tilmed indsat deres nytårsmenu her, så du nemmere kan få et hurtigt overblik.
Så hvad venter du på? Hvorfor ikke booke allerede i dag? I morgen er de måske væk.

LÆS MERE OM RESTAURANTERNE OG BOOK BORD I VORES APP
Kom med til et brag af en nytårsfest på Bæst. De serverer en festlig nytårsmiddag inklusiv vin og god stemning.
I kan læne jer tilbage, spise, drikke og nyde årets festligste aften, imens de fører jer igennem et flow af lækre retter i bedste BÆST-stil. Deres sommelier har sørget for fantastiske naturvine der er afstemt til maden.
Efter middagen åbner baren op hvor du kan nyde en cocktail imens dj’en vil spille lækre toner, så alle kan få rystet det forgange år af sig. Hele pakken koster 1.850 kr.
De viser Hendes Majestæt Dronningens nytårstale på en skærm. Bestil venligst din billet til 17.45, hvis du vil se den her.
-
Middagen bookes enten kl 17.45 hvis du ønsker at se H.M. Dronningens nytårstale eller kl. 19.00
-
Middagen slutter senest kl. 00.00 hvor de byder nytåret velkommen og skåler i et glas bobler.
-
Efter middagen bliver nogle af bordene ryddet væk så der er plads til dans.
-
Festen fortsætter fra 00.00 – 03.00.
Aperitif og snacks
Nytårs Menu
Vinmenu under middagen
Filtreret vand m/u brus
Filter kaffe eller te
Kransekage
1 glas bobler kl. 00.00
Indgang til Bæst nytårsfest med DJ
Fejr nytårsaften i hjertet af Frederiksberg Have, når de dækker fint op i stuerne og inviterer jer indenfor til nytår på gården. Der bliver kælet for maden i køkkenet med deres helt særlige nytårsmenu, så du kan slutte året af med manér. Du kan booke bord til enten 18.30 eller kl. 19.00. Restaurants siger farvel og tak kl. 22.45.
Menuen er 1495 kr. per person. Pris inkl. vinmenu er 2495 kr.
SNACKS OG CHAMPAGNE
Østers med grønt æble og fermenteret chili
Taskekrabbe med peberrodsemulsion
Svampe tærte med pigsvamp og østersblade
Kartoffelcreme med syltede beder og rugbrød
FORRETTER
Grillet hummer med jordskokker og bergamotte sauce
Tatar af dådyr med crumble, pinjekerner og hvid soya vinaigrette
MELLEMRET
Bagt torsk med syltet kål og hjertemusling-sauce
HOVEDRET
Dådyr med rødbede puré, bagt knoldselleri og trøffel sauce
DESSERT
Chokolade med blodappelsin, kandiseret solsikkekerner og mascarpone is
Kaffe & Petit four
Vand med & uden brus
Kransekage to go
Gemini er nabo til Planetariet og du kan nyde din nytårsmenu her i smukke omgivelser med vinduer ud mod Sankt Jørgens sø. Middag fra 18.00, restauranten lukker kl. 23.00. Hele nytårsmenuen kan fås for 995 kr. Dertil kan købes 1 glas champagne + 5 glas vinmenu for 625 kr.
SNACKS
Østers med Champagne granité
Krustade med kyllingelevercreme og solbær
Sprød krokette med fyld af kantareller
TATAR AF JOMFRUHUMMER
med ingefær, bitre salater og lime
SALTBAGT KNOLDSELLERI
med frisk trøffel og aromatisk sauce
DAMPET PIGHVAR med urtesouffle og luftig sauce af ramsløg
STEGT OKSEMØRBRAD
med glaserede rødbeder fra Kiselgården og pebersauce
GEMINIS SIGNATUR DESSERT
- Vanilje og chokolade
På Nørrebro, byder Kiin Kiin velkommen til en nytårsmiddag med thai gourmet. Reservation er muligt kl.18.00 eller kl. 19.00 og restauranten lukker kl.23.00. En vegetarisk menu er også mulig - se mere på deres hjemmeside.
Mad + vinmenu for 2.600 kr. per person.
APPETIZER
Månestøv- Croustade med gul krabbe- soyamarengs wasabi - Gaderøg - Krydret kokossalat -
Sprødt kyllingeskind og jordnødder – Øster med kaviar.
1 glas Champagne J.Charpentier Reserve Brut
TOM YAM
Spicy suppen serveres med dumplings og sprøde rejechips
2019 Weingut Hiedler Grüner Veltliner Kamptal
NYTÅRSTORSK PÅ THAILANDSK
Ceviche af torsk med koriander saltbagte rødbeder og sennepsblade
2020 Piter Lauer Riesling Saar
FROSSEN RØD KARRY
med hummer litche og limebalde
2012 Domaine Zind Humbrecht Gewürtztraminer Alsace
TOM KA KOKOS SUPPE
med foie gras og citrongræs syltede svampe og sorte trøfler
2017 De Loach Pinot Noir Russian River Valley, Sonoma County
OKSE
med Sauce baseret på østers og Thailandsk ingefær
2014 Amery Basket Press Shiraz - Kay Brothers
DESSERT
Luftig udgave af Kumquats og passionsfrugter
2019 Kabir Moscato Di Pantelleria
Kaffe eller te med petit four - cognac/likør
Med Koefoeds placering i indre by er du tæt på bylivet og kan fejre nytåret ind her, efter restauranten har sendt jer godt afsted med deres bud på en nytårsmenu. Seating er enten kl. 17.00 eller kl. 19.30. Restauranten lukker kl. 23, hvor de ønsker alle gæster et fantastisk nytår. Menuen er 1499 kr. Menu & 5 glas vin for 2199 kr.
SNACKS
Koefoed signatur ” Sol over Gudhjem ”
Premium østers med caviar, agurk & sorbet
Vandbakkelse med trøffelcreme og ¨Koefoed skinke¨
MENU
Kammusling, consommé & merian
Stegt hummer, artiskokker & sauce beurre blanc
Due Royal, shitakesvampe & morkel Jus
Kalv, trøffel, vilde hvidløg & rødvins sauce
Bornholmske & andre danske oste med kompot & honning ( Tilkøb 120,- )
¨Bornholmer isbombe¨
Restaurant Frank har været yderst velbesøgt siden de slog dørene op, og nytårsaften er ingen undtagelse, så skynd dig at booke dit bord før det er udsolgt. Nyd en udsøgt middag, før du fortsætter festen videre ud i byen. Du får en samlet pakke for 2000 kr. som består af 9 serveringer, 1 glas champagne + 5 glas vinmenu . Dertil kaffe & kransekage samt vand med eller uden brus ad libitum . De 9 serveringer er følgende:
Østers, pomelo & kosho
Kartoffel darphin, æg & furikake
“Grilled cheese”, manchego & chilimarmelade
Jomfruhummer, græskar & mandarin
Blæksprutte, kimchi & sesam
“Kroppkaka”, kanin, bouillon & trøffel
Ribeye, kartoffel, marv, løg & peber sauce
Citron sorbet, miyagawa, honning & olivenolie
Baked Alaska, blomme & lang peber iscreme
Plin er Italiensk Gourmet med inspiration fra hele verden. De serverer smukke og smagfulde retter, hvor der virkelig er kælet for detaljen. De holder åbent til nytår, hvor de har kreeret en simpel og lækker menu, som du kan nyde for kun 500 kr. Skynd dig at booke dit bord. Der er masser af lækre vine på deres menukort, så du selv kan matche til maden, som du ønsker.
ANTIPASTI flan artiskok og fløde taleggio - smør og salviecreme
PRIMI ravioli og hønsebouillon
SECONDI andebryst - enebær - kartofler og knoglemarv
DESSERT æble, kanel, ricotta, kandiseret appelsin
Nytårsaften 2022 byder de velkommen til en brag af en nytårsaften på THE VIETNAMESE. De forsikrer jer om, at I nok skal komme i nytårsstemning efter en aften hos dem, hvor I lader dem om det hele! - I sætter jer bare ned og lader jer underholde af det Vietnamesiske filosofiske køkken.
Dørene åbner kl. 17.00. Klokken 18.00 er der Dronningens nytårstale med Champagne og sprøde snacks stående. Klokken 18.45 sætter gæsterne sig til bords og middagen starter. Prisen per person er 995 kr. (prisen inkluderer Champagne ved ankomst, filtreret vand med og uden brus og efterfølgende kaffe). Du kan tilkøbe en vinmenu til kr. 395, specielt udvalgt af THE VIETNAMESE Sommelier - vinene er beskrevet herunder i menuen.
Kammuslinger
Kul grill - Vietnamesisk mynte - Forårsløgs smør – Grøn chili lime dip
/Blanc de blanc Brut
Sprøde krabber forårruller
Chili fisksovs dip – Salat– Koriander
Rå Laks friske ruller
Mixet Salat – Krydderurter - Tamarind Chili Dip
/Morogues Menetou-Salon, Val de Loire
Bagt Torsk
Bagt i bananblad - karry – fisksovs karameliserede løg – ananas - chilisambal
Wonton suppe
Kylling - Tiger rejer – forårsløg – Koriander - bønnespire
/Gruner Veltline, Kamptal
Grøn Papayasalat - vietnamesisk
Mynte - gulerod - soja, ingefær dressing
Marineret T-bone Steak
Citrongræs - løg - "Phu Quoc" pepper - Tamarind - chilidip
/Ripasso, Valpolicella
Krydret Ananas & Passionsfrugt - Chokoladekage - Kokos is
/Moscato, Trani
Middagen slutter kl. 22.30 med kaffe og avec.
De to velbesøgte restauranter på Nørrebro, af samme ejer, slutter også året af med en flot nytårsmenu til en flot pris. Begge steder kan du få din nytårsmiddag til kun 750 kr. Skynd dig at book, de er som regel hurtigt fuldt booket. Der er forskellige menuer, så vælg din favorit og book dit bord til dig og dit nytårsselskab.
SAFARI
gillardeau østers & chicha morada + et glas champagne
hamachi, japansk vinaigrette & pære
butternutsquash tempura & sezuan peber mayo
hummer og kalvebrisler, jomfruhummerbisque, fennikel & estragon
blomkål, perleløg & trøffel
beef wellington & sauce bordelaise
créme brulée
OMAR
gillardeau østers & jalapeno mignonette + et glas champagne
sværdfisk, citroncrème & thai-basilikum
pocheret torsk, persillecreme, dampet palmekål & beurre blanc
vol au vent, hummer, pancetta, syltede perleløg & hummerbisque
pommes anna & trøffel
stegt ribeye , karameliseret løg, shiitake & sauce bordelaise
mandarinsorbet, kaffe & chokolade
Fejr din nytårsaften på VEVE til en vegetarisk nytårsmåltid. Du kan vælge at starte middagen kl. 18.00 eller 19.00 og restauranten lukker kl. 23.00. Menu inkl. drikkevarer er 1950 kr. per person.
SNACKS
Aperitif: et glas Champagne J.Charpentier Reserve Brut
Cassava chips med trøffel dip
Rødbede slik
Svampe tartelette
Blomkål, tahin og valnødder
Sunchoke, pomelo og tang
VeVe ceviche
MENU
Valnøddebrød, baguette, smør, olie
Courgette, grøn tomat og konserveret citron
El Fanio, albet I Noya, Penedés, Spain//Peach Kombucha
Løg, majroe, og kokos
Alexandre Bain D´Ange Pouilly Fumé Loire//Pomegranate Milkshake
Svampe, kombu og hvid trøffel
Xisto Ilimitado, Douro, Portugal//Passionfruit green tea
Kartoffel, Mizuna og salat
La Mujer Caballo, Valencia, Spain//Pear, Rosemary, Vanilla
Soul food
Shiraz, Viktoria, Australia//Red Grape
DESSERT
Havtorn, græskar & Garam Masala
Knoldselleri, miso, æble
Attis Rias Baixas Sitta, Galicien, Spanien
Still og sparkling water
Kaffe/te med petit fours
Avec