top of page

MICHELIN GUIDE 2022 - EN OVERSIGT OVER RESTAURANTER I KØBENHAVN

I dag løftede Michelin sløret for det nye udvalg af restauranter til MICHELIN Guide Nordic Countries fra Stavanger, Norge. 2022-udgaven af ​​guiden har i alt 255 restauranter, herunder 74 stjernerestauranter, 32 etablissementer tildelt en Bib Gourmand og 38 fremhævet med en MICHELIN Green Star. Som illustration af kreativiteten og dynamikken i den nordiske kulinariske scene er 11 nye restauranter i de fem lande, der er omfattet af udvalget af nordiske lande – Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige – blevet tildelt en MICHELIN-stjerne, mens to andre blev forfremmet fra En Stjerne til To Stjerner.

HVAD BETYDER MICHELIN STJERNERNE ?

En Michelinstjerne er et hæderstegn, uanset hvor mange en restaurant modtager (mellem en og tre, hvor tre er den højeste kaliber). Der er en metode til stjerneklassificeringssystemet og den er defineret som følger:

En Stjerne: Restauranten anses for at være "meget god i sin kategori" med en kvalitetsmenu og et køkken af høj standard.

To Stjerner: Restauranten har et fremragende køkken og serveringerne leveres på en unik måde og de har noget enestående at tilbyde - det er "en omvej værd" at besøge denne restaurant, mens du rejser.

Tre Stjerner: Restauranten har et enestående køkken og er derfor "en rejse værd" bare at besøge restauranten. I stedet for at være et stop på vej til en destination, er denne restaurant destinationen. Denne restaurant serverer særskilte retter, der er udført til perfektion.

MICHELIN Green Star: er en årlig pris, som fremhæver restauranter som er på forkant, når det kommer til deres bæredygtige praksisser.


 

EN OVERSIGT OVER MICHELIN STJERNER I KØBENHAVN 2022:


Du kan finde flere af dem i FirstServed-appen. Book dit bord i dag.

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play

Restauranter Tildelt Tre Michelin Stjerner:

Noma
Geranium

Restauranter Tildelt To Michelin Stjerner:

Kong Hans Kælder

Alchemist
AOC
Kadeau

Restauranter Tildelt En Michelin Stjerne:

Restaurant JATAK
Marchal
Kokkeriet
Formel B
Kiin Kiin
Alouette

Restauranter Tildelt En Grøn Stjerne:

Ark
Brace
Térra
Noma
Alouette
Amass
Alchemist

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app.
Her kan du få mere inspiration til din næste restaurantoplevelse.
Vi viser den spontane restaurantgæst ledige borde på dagen.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page