top of page

JULEFROKOST I KØBENHAVN

Julen nærmer sig, og mange restauranter har åbnet op for julemenuerne. Det er ikke alle restauranter der tilbyder julefrokost, og dem der gør, bliver hurtigt fuldt booket. Hvis du ikke har fået booket endnu, hjælper vi dig her til at finde den perfekte julefrokost i København. Nogen af restauranterne har klassisk dansk julefrokost, og andre har julemenuer med et twist. Der er både smørrebrød, og der er varme retter med and og flæsk. Vil du have mulighed for et alternativ til den klassiske julefrokost, finder du også det. Er I en gruppe der søger restauranter med selskabslokale, så I kan få arrangeret jeres julefrokost i private omgivelser, så skal du læse videre.  Du finder en masse forskellige udgaver og muligheder herunder, for at du og dit selskab kan få den bedste julefrokost oplevelse. Skynd dig at få booket, december er en travl tid for restauranterne.

LÆS MERE OM RESTAURANTERNE OG BOOK BORD I VORES APP


 

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play
Restaurant Schonnemann

SCHØNNEMANN
Schønnemann er en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant, og i juletiden skrues der en ekstra tand op for hyggen. I takt med at drillenisserne slår sig løs, bliver stemningen højere og højere i den festligt pyntede restaurant. At også nogle af gæsterne bliver pyntede kan ikke udelukkes. Frokost serveres klokken: 11.30-14.00 eller 14.14-17.00. Schønnemann har normalt kun åbent til frokost, men i julesæson åbner de også op for julehygge om aftenen, hvor de serverer deres aften julebord klokken 18.30-23.00.
📸 @chefmimichelin

GEMINI
Gemini er nabo til Planetariet og din julefrokost kan du nyde her med udsigt over Sankt Jørgens sø. Hos Gemini glæder de sig til at byde indenfor til julen, hvor de har sammensat en udsøgt julemenu af de bedste råvarer - både til frokost og til aften. Årets julefrokoster starter 16. november, og bordreservation er en god idé. Julefrokost menu serveres til frokost mellem 11.30-16.00 og i år har de lavet 2 frokostudgaver: Den sublime julefrokost, som består af 3 retter for 275 kr. eller Den overdådige, hvor du udover de 3 retter, får bobler og snacks før og kaffe og petit four efter, alt dette for 495 kr. Deres aften julemenu er ligeledes opdelt i flere udgaver: Den sublime, Den overdådige og Den vildeste til hhv. 475 kr., 675 kr. og 1245 kr. Se mere på deres hjemmeside og vælg den menu, der passer til dig.

Restaurant Kronborg

KRONBORG
Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Det er en klassisk dansk restaurant og julemånederne er en af de mest festlige tider på året på Restaurant Kronborg.
 Her serverer de en hjemmelavet, traditionel dansk julefrokost. Den serveres fra fredag den 3. november til lørdag den 23. december og fra onsdag den 27. til lørdag den 30. december 2023. 
Som sædvanligt er åbningstiden udvidet i anledning af julen fra den 10. november til 30. december 2023 (begge dage inklusive): Mandag til lørdag kl. 11.00-23.30 og søndag kl. 11.00-18.00.skrift 2

BÆST
Hold din julefrokost i et selskabslokale på Bæst og lad dem servere dig lækre, økologiske juleretter – både med velkendte juleklassikere og spændende alternative versioner. Alt er 90-100% økologisk og det hele foregår i deres hyggelige selskabslokale i hjertet af pulserende Nørrebro i København. Serveres til grupper fra 13 personer og op og koster fra 610 til910 kr. per person afhængigt af hvilken menu, I går med. Se mere om de forskellige muligheder, på deres hjemmeside.

Restaurant Fasangaarden

FASANGAARDEN
Traditionen tro pynter de igen i år gårdspladsen med lys, gran og juletræer og inviterer hver søndag i advent på varm glögg, lune æbleskiver og et bugnende adventsprogram for både voksne og børn. Derudover kan du fra onsdag til søndag nyde en julefrokost i deres lune stuer, bestående af deres version af smørrebrød og mere traditionelle retter. Onsdag og torsdag serverer de deres lille julebord til 495 kr. Derudover står den på Fasangårdens julebord for 695 kr. Så vil du nyde en klassisk julefrokost i København med ægte julestemning? Så slå et smut forbi Fasangaarden.
📸 @kirkegaard.peter

PALÆGADE
Torsdag d. 16. november starter julen på Restaurant Palægade. Deres udsøgte julebord består, som altid, af de bedste råvarer og de glæder sig til at tage imod en masse glade julegæster i restauranten. Køkkenchefen har sammensat en julemenu med de genkendelige gæster – Sild, Laks, Flæskesteg og Risalamande, alt sammen i tro Palægade stil med fokus på kvalitet og gode råvarer. De har to muligheder til frokost med ankomst mellem 11.30-12.15 eller 14.00-14.45. Lig julemenuen til frokost består aftenens julemenu af de samme gode klassikere, men til forskel bliver der til aften givet ekstra gas med flere og mere eksklusive retter menuen igennem. Om aftenen er der kun én seating med ankomst mellem 18.30-19.30

Restaurant LeLac

LE LAC
Hos Le Lac værner de om det traditionelle franske køkken og dets tilberedningsmetoder, men gør det i en moderne og nordisk kontekst. Så leder du efter en mere utraditionel julefrokost i København, er Le Lac et godt bud. De har åbent for både frokost og aften og menuen skifter jævnligt og i julemånederne er den tilpasset hertil. Deres julemenu består af 4 serveringer for 375 kr. Tag et kig på deres hjemmeside for mere info. Ønsker du at holde privat julefrokost kan selskabslokalet på Le Lac danne rammerne for din julefrokost.
📸 @chris1million

NORRLYST
De glæder sig til at byde indenfor til julen på Norrlyst, hvor de har sammensat en udsøgt julemenu af de bedste råvarer, både til frokost og til aften. Årets julefrokoster starter 16. november på Norrlyst, og bordreservation er en god idé. Til frokost kan du glæde dig til deres prisvindende smørrebrød, som har høstet anerkendelse og været en vigtig faktor bag Norrlysts tredobbelte tildeling af MICHELIN Bib Gourmand i de seneste tre år. Om aftenen tilbyder de en eksklusiv 4-retters menu, der skaber en unik gastronomisk oplevelse, som du ikke finder andre steder.

Restaurant Frederiks Have

FREDERIKS HAVE
Julemenuen på Frederiks Have kører fra d. 15. november 2023 til og med d. 23 december 2023, de har også åbent mellem jul og nytår. Julefrokosten består af en 3-retters julemenu for 450 kr. Til forret får I Jomfruhummerbisque med ballotine af kammusling
. Hovedretten består i år af andebryst, brunede skorzonerrødder, rødkål, Pommes Anna og Sauce
 Orange og til dessert serverer de Clafoutis med kirsebær og vaniljeis
. Der er også à la carte, ost og snack, så menuen kan udvides og sammensættes efter eget ønske. 

ANCESTRALE
Ancestrale gør sig normalt ikke i julefrokoster, men i år vil de tilbyde en alternativ udgave af slagsen - et bæredygtigt og moderne alternativ. Er I en gruppe på 8-14 gæster, kan I booke deres private lokale, som I kan have for jer selv hele aftenen. I stedet for en traditionel dansk julefrokost, vil de serverer deres sæsonbestemte pescetar menu med lækre naturvine eller øl der matcher.

Restaurant Koefoed

KOEFOED
Julen starter d. 20 november på Restaurant Koefoed. Her finders du et klassisk dansk køkken med inspiration fra Bornholm, som også kan ses i de hvide buer der præger indretningen. Til frokost kan du vælge mellem et bredt udvalg af klassisk dansk smørrebrød. Vælg dertil en af deres lækre snaps - spørg det kompetente personale, der kan guide dig til en smag der passer perfekt til dit valg af serveringer. Den bornholmske julefrokost kører fra kl. 11.30-15.00 (kun til hele bordet) - 3 serveringer for 495 kr. eller 4 serveringer for 550 kr. Du kan også vælge Koefoed´s juleplatte for 395 kr. eller gå à la carte. Udforks mere på deres hjemmeside.
📸 @wayneepops

bottom of page