top of page

RESTAURANTER I KØBENHAVN DER HAR ÅBENT TIL FROKOST
- FREDERIKSBERG & INDRE BY

Der er mange gode restauranter i København, men det er ikke dem alle, der serverer frokost. Derfor har vi gjort det nemmere for dig at finde en god frokost i København.

Om det er hverdag eller weekend, så er der masser af populære restauranter i København der står klar til at servere en god frokost til dig. Både det klassisk danske køkken med smørrebrød eller internationale køkkener med delikatesser fra alle verdenshjørner. Du kan vælge restauranter med à la carte eller lade dig forkæle med en flerretters frokostmenu.

Se her listen over 14 restauranter fra FirstServed, fordelt på Frederiksberg og Indre By, der alle har åbent til frokost. Gør det endnu nemmere og download vores app, så kan du også se hvilke af disse restauranter, der har ledige borde i dag, og du kan se dem der er i nærheden af dig.

FREDERIKSBERG

FASANGÅRDEN
Nyd en gourmet oplevelse i smukke omgivelser på Fasangården. Fasangården serverer frokost som i de gamle dage. De serverer deres bud på smørrebrød og mere traditionelle retter, som de selv godt kan lide at spise.

FREDERIKS HAVE
Nyd din frokost i det charmerende 160 år gamle hus på Frederiksberg. Det er en intim restaurant med hyggelige spisepladser både inde og ude i deres overdækkede gård. Køkkenet er skandinavisk og du kan vælge à la carte eller 3 retter for 400 kr.

POLLY
Polly er en heldagsrestaurant, og derfor kan du selvfølgelig også finde din frokost der alle ugens dage. De har et bredt udvalg på deres à la carte menu med alt lige fra østers, avokado på rugbrød, eggs royale og croque madame. Så tag blot den store gruppe herhen til frokost -  der burde være noget til enhver.

 

FÅ EN OVERSIGT OVER ALLE RESTAURANTER DER HAR ÅBENT TIL FROKOST


 

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play

KØBENHAVN K

BRACE
På den Italienske restaurant Brace får du, foruden den gode betjening, en restaurantoplevelse, der rummer både det Norditalienske og det Skandinaviske køkken. Her er inspirationen blandt andet hentet fra deres bedstemødre, som bevidner om det klassiske italienske køkkenhåndværk. Hos Brace kan du vælge à la carte eller en fast menu med 3 retter for 450 kr. Menuen skifter jævnligt.

FRANK
Hos Frank har maden rødder fra det klassisk franske køkken men med inspiration fra hele verden. Det er kun om lørdagen, de serverer frokost, så skynd dig at booke dit bord. Det serveres fra 12-14.30 og det er en fast 3-retters menu til 390 kr. Få 3 glas matchende vin dertil for 285 kr.

KOEFOED
Restaurant Koefoed er klassisk dansk køkken med inspiration fra Bornholm, som også kan ses i de hvide buer der præger indretningen. Til frokost kan du vælge mellem et bredt udvalg af klassisk dansk smørrebrød. Vælg dertil en af deres lækre snaps - spørg det kompetente personale, der kan guide dig til en smag der passer perfekt til dit valg af serveringer.

KRONBORG
Restaurant Kronborg drejer sig om hygge og hjemmelavet mad baseret på gode råvarer. Det er en klassisk dansk restaurant, og om søndagen har de åbent til frokost, hvor de serverer smørrebrød med alt hvad hjertet begærer. De har åbent fra 11-17 hver søndag.  

MEILLE
Restaurant Meille serverer mad af høj kvalitet, med fokus på bæredygtighed og traditionelle processer, til priser de fleste kan være med på. Retterne tager udgangspunkt i sæson, lokale grøntsager samt dansk fisk og kød. Du kan nyde din søndag her med en 3-retters menu til 295 kr.

NORRLYST
Restaurant Norrlyst har netop for deres første Bib Gourmand og det er velfortjent. De har på kort tid skabt en succesfuld og velbesøgt restaurant. De tilbyder frokost alle deres åbningsdage, hvor du kan vælge à la carte eller få 3 retter for 285 kr.

PALÆGADE
Denne populære restaurant i indre by i København serverer klassiske dansk smørrebrød til frokost og ambitionerne er høje med mål om at være den bedste frokostrestaurant i København. Til frokost kan du vælge à la carte eller en fast menu for 495 kr.

PLIN

Med fokus på sæsons råvarer og inspiration fra alverdens køkkener, har den Italienske Restaurant Plin også sneget sig ind på listen. Plin serverer smukke og smagfulde retter, hvor der virkelig er kælet for detaljen. De har et hyggeligt udeområde, hvor du, på varme dage, kan nyde din middag under åben himmel midt på Sankt Annæ Plads.

SCHØNNEMANN
Her finder du en klassisk dansk smørrebrødsrestaurant, der kun har åbent til frokost. Et perfekt sted til lidt søndagsforkælelse. De har åbent fra 11:30-17:00 og frokosten serveres fra 11:30/12:00 til 14:00 eller fra 14:15-17:00. Så der er en seating til både søndagens a- og b-mennesker.

SELMA
Selma er en moderne skandinavisk restaurant, hvor du finder smørrebrød i smukke anretninger og andre nordiske retter. Deres menu er i konstant forandring, dynamisk og innovativ og med stærk fokus på sæsondrevne produkter. Om søndagen lukker de til aften, men du kan med fordel nyde en smuk frokost og en dertilhørende øl fra Mikkeller.

THEO
Theo er i samme kæde som de populære restauranter Norrlyst og Gemini, og også på Theo finder du lækre retter af høj kvalitet. Til frokost kan du vælge à la carte eller 4 faste retter udvalgt af køkkenet for 325 kr. Der findes også en grøn udgave af frokostmenuen.

 

Restaurant Norrlyst København

FIND RESTAURANTER DER HAR LEDIGE BORDE I DAG


 

download-on-the-app-store-apple.png
First Served google play
bottom of page