top of page

RESTAURANTER I KØBENHAVN
DER SERVERER FISK OG SKALDYR

Søger du en restaurant i København, der serverer et overdådig skaldyrsfad, hvor du kan smæske dig i diverse
delikatesser fra havet? Eller måske er du på udkig efter lækre hovedretter med fisk og grønt. Vi hjælper dig med at få et overblik. Her er vores 10 bud på gode restauranter i København der serverer fisk og skaldyr som deres hovedingrediens.

Husk at du i FirstServed appen, kan filtrere i køkkentype, så du kan se restauranter med fisk og skaldyr i nærheden af dig. Du kan tilmed se restauranter i København med
ledige borde i dag. Download appen her - den er gratis at bruge og kræver intet login.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png

Dog vil vi anbefale at bestille en dag i forvejen, hvis du går efter et overdådigt skaldyrsfad, det er noteret hos flere restauranter. Læs mere herunder og find din næste middag 🦐 🦪 🦞

Restaurant Fiskebaren København

1. KØDBYENS FISKEBAR
Flæsketorvet 100, 1711 København V
 
I det populære Kødbyen, på Vesterbro i København, finder du Kødbyens Fiskebar, også kaldet Fiskebaren, der som navnet siger det, serverer…fisk. Eller de serverer faktisk alt godt fra havet, så der er noget for enhver smag. Hvis du booker dit bord lidt sent udvikler Fiskebaren sig livligt ud på de sene timer, så du kan blive og få din after dinner drink. De har et stort udendørs siddeområde, som er velbesøgt om sommeren.

2. KROGS FISKERESTAURANT
Gammel Strand 38, 1202 København K

Danmarks berømte fiskerestaurant beliggende i historiske omgivelser på Gammel Strand. Maden på Krogs Fiskerestaurant baseres på de bedste råvarer fra de nordiske himmelstrøg og det maritime skatkammer. Prøv deres Skaldyrsfad Royal, som de serverer året rundt, både til frokost og aften. Skal forudbestilles senest dagen før. På menuen her, kan du også finde en  halv grillet hummer.

Fisk og skaldyr, restaurant Iluka København

3. ILUKA
Peder Skrams Gade 15, 1054 København K

Ilukas lokaler ligger i en smuk, ældre bygning tæt på Nyhavn, men trukket væk fra det trafikerede område. Iluka betyder Tæt på Havet, og menuen her består af forskellige retter med sæsonbestemt grønt samt et varieret udvalg af frisk fisk og skaldyr. Udover en udsøgt madoplevelse får du smukke anretninger og smukke omgivelser.

4. LES TROIS COCHONS
Værnedamsvej 10, 1619 Copenhagen V


Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk. Søger du fisk og skaldyr skal du vælge deres Plateau de fruits de mer et légumes med østers, hummer, jomfruhummer, rejer, krabbeklør, blåmuslinger, blinis med sikrom, grøntsags-crudité & grillet surdejsbrød. Velbekomme.

Kammusling restaurant The Pescetarian

5. THE PESCATARIAN
Amaliegade 49, 1256 Copenhagen K

Tæt på Kastellet, trukket væk fra det til tider høje støjniveau i Indre By, finder du The Pescatarian på hjørnet af Amaliegade og Esplanaden.
Der serveres kun fisk og skaldyr, som fanges tæt på land, og da de danske farvande byder på et så rigt udbud af lækre skaldyr, vil der være noget for enhver smag. Alt der serveres her er fanget i danske farvande. For gæster, der ikke er i humør til en stor middag, kan du i stedet nyde en snackmenu og et glas Champagne i deres Oyster Bar.

6. RESTAURANT L'IMPERATORE
Olufsvej 2, 2100 København Ø


Er du på udkig efter en autentisk italiensk restaurant i København der serverer lækker fisk og skaldyr, så behøver du ikke at lede længere. Restaurant L’Imperatore finder du på Olufsvej på Østerbro. De tilbyder dig et lille stykke af Italien, hvor råvarerne altid er friske og maden altid velsmagende. Prøv deres Kejserens skaldyrstårn - en stor opsats af grillede skaldyr (skal forudbestilling 24 timer før) bestående af hummer, jomfruhummer, røde kæmperejer, krebs, krabbeklør, taskekrabber, røde rejer i hvidløg med aioli og grillede citroner.

Oysters, København

7. OYSTERS & GRILL
Sjællandsgade 1B, 2200 Copenhagen N


Som navnet antyder det kan du her finde både østers og grillede bøffer på menuen. De har faktisk et stort udvalg af både fisk og skaldyr samt tatar og forskellige kødudskæringer fra grillen. Dyk ned i de bedste og mest smagfulde fisk, skaldyr og bøffer på en uformel restaurant, der er fyldt med lokale – præcis som en bistro på den franske kyst. Leder du efter fisk og skaldyr kan vi anbefale deres menu, Havets Frugter, med 10 lækre serveringer.

 

8. FISHMARKET
Hovedvagtsgade 2, 1103 København K


En fransk fiskebistro, inspireret af det enkle, smagfulde og friske middelhavskøkken, hvor råvarerne er i fokus. Du kan både vælge a la carte eller en 4 retters menu.Vælger du deres Plateau, får du østers, rosé rejer, sashimi, ceviche, krabbesalat, kammusling, crudité med ansjoscreme, ristet brioche, krydderier og citron. Nyd det hele, mens du drømmer dig væk til den sydfranske riviera.

Hummer, København

9. HUMMER
Nyhavn 63A, 1051 København K
 
Restaurant Hummer ligger i den stille ende af det hyggelige maritime Nyhavn, midt i Kongens København. Omgivet af historiske bygninger og gamle skibe med udsigt over inderhavnen, er scenen sat til et måltid ud over det sædvanlige. Filosofien er simpel og dogmefri – fisk og skaldyr af højeste kvalitet, skønne vine & massere af hyggelige stunder. Du kan både vælge skaldyrsfade af forskellige størrelse, en halv grillet hummer samt en masse andre lækre fiskeretter.

10. SKAGEN FISKERESTAURANT
Bredgade 78, 1260 København K

 
Med udsigt over kastellet, på hjørnet af Bredgade og Esplanaden finder du Skagen Fiskerestaurant, Esplanaden. De har også en restaurant på toppen af Illum foruden i Skagen og Kolding. Uanset hvilken af de 4 Skagen fiskerestauranter du vælger er en ting sikkert: friskfanget fisk og skaldyr udgør store dele af menuen. Få en smag af Skagen, midt i København.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app.
Her kan du få mere inspiration til din næste restaurantoplevelse.
Vi viser den spontane restaurantgæst ledige borde på dagen.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page