top of page

25 ÅBNE RESTAURANTER I JANUAR

Så bare rolig, du har stadig rig mulighed for at få stillet din sult efter gode madoplevelser - restriktionerne til trods.

I disse Corona tider er det bestemt ikke nemt at drive en app, der har til formål at hjælpe folk med spontant at finde ledige borde på restauranter i København. Men vi har ikke meget at klage over, når vi tænker på alle de restauranter, der igen har måtte se deres branche stå forrest når der skulle uddeles restriktioner. Lad os håbe det her er sidste gang. 
 
Men som du helt sikkert allerede ved, så har mange restauranter i København valgt helt at holde lukket, indtil restriktionerne ophæves. Og det er helt forståeligt. For det er svært at se hvordan de skal få enderne til at mødes, når sidste udskænkning skal falde senest kl. 22:00 og gæsterne skal forlade stedet senest kl. 23:00. I praksis betyder det jo, at restauranterne kun kan køre én seating pr. aften. 
 
Heldigvis er der dog en gruppe steder der har valgt at tage kampen op og forblive åbent, i håb om at nok af os vil støtte dem. 
 
Så er det ikke lige præcis det vi skal gøre? Helt klart, er vores svar. Hvis du er enig med os, har vi lavet lidt research og fundet følgende 25 gode steder i København, der har åbent her i januar, til trods for restriktionerne. 
 
Så er det bare med at vælge din(e) favorit sted(er) og booke bord. 

Restaurant Anarki København
Restaurant Frederikshave København

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page