top of page

9 POPULÆRE RESTAURANTER PÅ VESTERBRO

Leder du efter en god restaurant på Vesterbro? Her er vores bud på 9 steder, hvor du kan finde gode madoplevelser fra alverdens køkkener.

 

Måske du skal have en god middag inden en tur i Imperial eller efter en fortryllende forestilling i Det Ny Teater? Eller måske et festligt måltid inden en tur i byen? Vesterbro byder på mange oplevelser og der er bestemt heller ikke mangel på gode restaurant oplevelser. Her er 9 restauranter, vi gerne vil slå et slag for, uanset om du er til langstrakte middage med mange retter, om det skal være festligt eller om det skal indebære lettere anretninger, inden der skal indtages popcorn i biografen.
 

1. CAMINO

Høkerboderne 16B, 1712 København V

Camino er en spansk-franskinspireret restaurant, som tilbyder lækre retter til fornuftige penge. Camino er “ildbaseret”, hvilket betyder, at de laver deres mad over åben ild. Der kan både vælges a la carte, deleretter eller en 7-retters for 425 kr. Camino ligger i Kødbyen og de har et stort udeareal med masser af siddepladser.

2. ANCESTRALE
Oehlenschlægersgade 12 st. th., 1663 København V

Ancestrale er en vinbar og restaurant i én. Her kan du få serveret udsøgte, unikke naturvine og smukke cocktails. Menuen byder på små, delicate anretninger og snacks, men er I til en lidt større madoplevelse, kan I vælge kokkens udvalgte 5-retters menu til blot 375 kr.

Ancestrale Vesterbro København

3. MANGIA

Bagerstræde 9, 1617 København V

Hos Mangia finder du en klassisk italiensk uformel atmosfære med plads til store fagter. Der er åben udsigt til køkkenet, hvor italienske kokke laver al maden fra bunden. Mangia er især populær for deres klassiske italienske pastaretter, lavet til perfektion med stor respekt for historie og kultur.
 

4. KIIN KIIN BAO BAO
Vesterbrogade 96, 1620 København V

Kiin Kiin Bao Bao er en moderne asiatisk tapasrestaurant. menukortet på kiin kiin bao bao er meget alsidigt med deres al a carte menu, take away samt tasting menu og deres “ekstravagante menu”. Til forår og sommer vil du kunne nyde din middag under åben himmel i deres hyggelige gårdhave. Her kan du parre dine retter med lækre cocktails.

Kiin Kiin Bao Bao Vesterbro København

5. SANCHEZ

Istedgade 60, 1650 København V

Moderne mexicansk restaurant i hjertet af Vesterbro. Her kan du vælge mellem snacks, en menu med favoritserveringer, desserter og cocktails. Hos Sanchez laver de mad for at forbedre smagen af ​​majs, chili og mexicanske krydderier i en række forskellige retter - al er med et twist til at tilpasse og nå ud til den nordiske kultur.

6. KØDBYENS FISKEBAR
Flæsketorvet 100, 1711 København V

I rustikke og autentiske lokaler i kødbyen finder du Kødbyens Fiskebar eller bare “Fiskebaren” i daglig tale. Her serveres de friskeste fisk og skaldyr til både frokost og aften. Siden deres åbning i 2009 har de haft en Bib Gourmand – ‘god mad til rimelige priser’ – i Michelinguiden. De har åbent til både frokost og aften og også her finder du masser af udendørs siddepladser i Kødbyens måske bedste placering.

Fiskebaren Vesterbro København

7. GRIMAL

Istedgade 128, 1650 København V


Grimal ligger centralt placeret på Vesterbro, på Istedgade tæt på Enghave Plads. Maden på Grimal er primært inspireret af det franske køkken, men der er ingen dogmer, så du kan også finde inspiration fra det danske eller engelske køkken eller noget helt fjerde. Vælg a la carte ud fra få nøje udvalgte retter.

8. MES
Vesterbrogade 55, 1620 København V

På Restaurant Mes får du ærlige og enkle retter baseret på gode, lokale råvarer i sæson, samt smagfulde vine fra primært fra Tyskland og Jura. Alt sammen til en overkommelig pris. Kom og nyd en skøn middag i deres nye lokaler på Vesterbrogade 55.

Restaurant Mes Vesterbro København

9. BRASSERIE PRINS

Gammel Kongevej 33B, 1610 København V

Prins er et fransk brasserie, der serverer traditionelle og regionale retter fra hele Frankrig. Gennem deres menuer vil de fremvise teknikker, traditioner og smagsoplevelser i deres reneste form med råvarer af højeste kvalitet. De har åbent til både frokost og aften, hvor du kan vælge a la carte.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app.
Her kan du få mere inspiration til din næste restaurantoplevelse.
Vi viser den spontane restaurantgæst ledige borde på dagen.

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page