top of page

HVOR SKAL MAN SPISE I KØDBYEN I KØBENHAVN?

4 hurtige bud på gode restauranter i Kødbyen.

Tag i Kødbyen en sommerdag og du er ikke længere et sekund i tvivl om, hvad der er Københavns nye turist-centrum.
 
Der er masser af gode grunde til at turister valfarter hertil. Foruden den cool industrielle arkitektur og den centrale placering på smarte Vesterbro, har Kødbyen oplevet en sand invasion af restauranter, barer, caféer og natklubber over det seneste årti.  
 
Selvom det er et relativt lille område, sammenlignet med “kødbyerne” i London og New York, så kan Kødbyen i København bryste sig af mange gode restauranter. Og (delvist) grundet alle turisterne er de fleste altid temmelig fyldte. 
 
Så tænker du nok, at turistede områder altid har en tendens til at tiltrække dårlige restauranter, med mindre fokus på maden og servicen, der kun er ude på at snyde sultne turister der ikke har gjort deres hjemmearbejde ordentligt.
 
Bare rolig, denne tendens har ikke ramt Kødbyen. Når det er sagt, er der naturligvis restauranter vi vil anbefale mere end andre. 
 
Så hvis du skal ud at spise i København, kan du roligt tage en tur i Kødbyen. Vi har skåret det skarpt ned til fire rigtig gode steder, vi kan give en stor anbefaling. 

 

Fiskebaren København.jpg

KØDBYENS FISKEBAR
Kødbyens bedste restaurant. Så simpelt kan det siges. Denne fiskerestaurant er ikke blot den bedste i Kødbyen, men rangerer højt på listen over de bedste restauranter i København. Her er ikke billigt, men niveauet retfærdiggør prisen. 

 
PATÉ PATÉ 
Paté Paté er ejet af Husted vin, og er derfor både restaurant og vinbar. Maden er god og priserne yderst fornuftige. Vær forberedt på en fuld restaurant hvor stemningen altid er i top. 

 
RESTAURANT GORILLA
Du skal lede lidt mere i Kødbyen før du finder den her. Men den er de ekstra skridt værd. Gorilla er en del af gruppen, der også ejer Pluto, Retour og Maison, som alle ligeledes er anbefalelsesværdige. Restauranten er stor, både inde og ude, og er et perfekt sted, hvis I er en gruppe der varmer op til en våd aften i Kødbyen. 

 
MOTHER
Denne institution i Kødbyen var en at de første restauranter der åbnede her. Og her har bogstavelig talt været fyldt lige siden. Pizzaerne er lækre, men vi vil også anbefale deres weekend brunch. Mother har aldrig skuffet. Undtagen når vi ikke har kunnet få bord.

Hvis du ikke allerede har gjort det, så husk at downloade vores app her:

download-on-the-app-store-apple.png
google-play.png
bottom of page