Ancestrale er en vinbar og restaurant, hvor du kan nyde et glas vin eller en cocktail før du skal videre i byen eller du kan vælge at nyde en hel middag i hyggelige omgivelser.
En del af The Ark Collection med plantebaserede madkoncepter af høj kvalitet. Her er menuen inspireret af årstider, lokale råvarer og globale påvirkninger.
Bistro Lupa er udviklet af teamet bag Restaurant Ark og Souls. Det er en moderne lokal bistro, hvor der fokuseres på en høj kvalitet og ærligt plantebaseret bistromad.
Bæst har vundet adskillige priser for bedste pizza, både lokalt og internationalt. De er inspireret af italienske traditioner, men Bæst er i bund og grund en autentisk Nørrebro’sk restaurant.
Centralen er en livsnydende blanding af vinbar og vinbutik, hvor du kan forkæle dig selv med et fantastisk udbud af gode vine fra Husted Vin samt lækre delevenlige småretter.
Falernum er en restaurant og vinbar på den populære og livlige Værnedamsvej. Køkkenet på Falernum har fokus på det franske køkken men præget af friske danske råvarer.
I denne smukke, historiske bygning i Frederiksberg Have er der fokus på det nordiske køkken, men der bruges teknikker og smage fra alle 4 verdenshjørner.
Restaurant Frank er en anmelderrost restaurant tæt på Kongens Nytorv. Maden har rod i det klassiske franske køkken men med inspiration fra hele Europa.
Køkkenet er overvejende skandinavisk, og du kan nyde din mad enten inden- eller udendørs. I tråd med navnet på restauranten finder du en skøn gårdhave med masser af siddepladser.
Gaarden & Gaden er en bar lige så meget som en restaurant. Her er der hyggelige og imødekommende omgivelser indenfor samt et rummeligt uderum på den summende Nørrebrogade.
Et hyggeligt, lille brasserie, hvor køkkenet er dogmefrit og menuen skiftende med et udvalg af delikate retter og snacks. Stort udeområde til de lune dage.
Hos Iluka handler det om superfriske og superlækre fisk, skaldyr og grøntsager, lavet med omhu og engagement. Retterne serveres som er du familie eller bedste venner.
Italo Disco er et moderne trattoria og de arbejder kun med de bedste råvarer, som importeres direkte fra Italien. Fisk og skaldyr er hovedsageligt fra danske farvande.
Hos Kadeau er køkkenet regionalt, men alligevel inspireret af hele verden. De holder af traditionerne, men stræber efter at forny. 2-stjernet Michelin restaurant.
Moderne asiatisk tapas restaurant hvor den asiatiske inspiration tydelig, især fra Taiwan og Korea. En følelse af luksus, men til en meget imødekommende pris.
Fiskebaren holder til i rå og rustikke lokaler i det populære Kødbyen på Vesterbro. Her får du frisk fisk og skaldyr, velsmagende vine og lækre cocktails.
Der er en uformel, løssluppen stemning på Lamar med hiphop fra højtalerne. Menukortet er internationalt og uden dogmer, inspireret ud fra humør og sæsonen.
Le Lac er en moderne bistro i hjertet af Østerbro, opkaldt efter søerne, som kan skimtes i horisonten. Her finder du klassisk fransk mad med et moderne tvist.
Her inviteres du indenfor til nordisk gastronomi, hvor alt er tilberedt fra bunden med en oprigtig nysgerrighed efter nye smagsoplevelser og teksturer.
Åbner d. 4 april sammen med Tivoli. I et gammelt bindingsværkshus ved søen i Tivoli ligger Færgekroen. Her kombineres øl fra eget bryggeri med traditionel dansk mad.
Omar er et hyggeligt spisested på Nørrebro, som tiltrækker et lokalt publikum. Der er ingen dogmer i køkkenet, og på menukortet finder du retter fra hele verden.
Til frokost serverer de klassisk dansk smørrebrød og til aften henter de inspiration fra det klassiske franske og danske køkken og krydrer det med input fra hele verden.
Paté Paté er en af Kødbyens ældste restauranter og en institution i lækker mad og vin. De gør en stor dyd ud af at forny og fortolke deres menu og samler inspiration fra hele verden.
På Ripotot skifter menuen dagligt og mens du til aften hovedsageligt får sydeuropæiske retter, langes der lækkert dansk smørrebrød over køkkendisken til frokost.
The Vietnamese giver dig en autentisk smag af Vietnam med mad af høj kvalitet og en menu, der tilbyder velsmagende retter fyldt med kontraster fra det vietnamesiske køkken.
Hos Tèrra er minimalisme deres signatur, mens bæredygtighed er en dyb tro. De kombinerer deres italienske rødder med de bedste af de danske ingredienser.
Veve kalder dem selv en verdenskøkkenrestaurant, fordi der er så meget fabelagtig inspiration at trække på - ingen steder nævnt, ingen glemt. Alle retter er vegetariske.